De Bonito del Norte wordt gevangen in de Cantabrische Zee tussen de maanden juni en oktober met selectieve vistuigen, één voor één, met haken. Het staat bekend om zijn witte en malse vlees, zachte smaak en sappige textuur. Het wordt ingeblikt en bedekt met een milde ingelegde saus. Het bevat geen gluten. Voedsel geschikt voor coeliakiepatiënten.
De Bonito wordt gevangen in de Cantabrische Zee. Na het koken wordt het meest gewaardeerde deel van de Bonito, met een honingachtige textuur en geweldige smaak, toegevoegd met extra vierge olijfolie en zout. Dit is een natuurlijk product gemaakt van een hoogwaardige blauwe vis met talrijke gezondheidsvoordelen.
Bonito wordt gemaakt van vissen die in de zomermaanden worden gevangen wanneer grote groepen zich naar de Cantabrische Zee begeven. Het staat bekend om zijn witte en malse vlees en sappige textuur. Het 100% natuurlijke product wordt gekookt en er wordt olijfolie en zout aan toegevoegd, of een ingelegde saus.
Stukken: 10
Stukken: 24